Parteneri

Ca o dovada in plus ca esti mereu preocuparea noastra Nr. 1, te invitam sa descoperi partenerii alaturi de care PerVita isi propune sa iti ofere produse si servicii de cea mai inalta calitate.

HARTMANN ROMANIA

Gama larga a produselor medicale si de ingrijire, de o calitate superioara si orientate practic, recomanda Hartmann ca si partener al clientilor profesionisti. Competenta medicala a Hartmann ajuta la vindecarea, protejarea si ingrijirea oamenilor, facandu-i sa se simta bine in propria piele.

Vezi Website

 ASOCIATIA SECRETUL EVOLUTIEI

Asociatia Secretul Evolutiei este o organizatie non-guvernamentala, dedicata proiectelor educationale care sustin sanatatea si ingrijirea corecta a copilului. Conceptul de baza il reprezinta promovarea alaptarii, dar eforturile Asociatiei se concentreaza asupra educarii parintilor in raport cu o gama larga de subiecte ce ii privesc pe cei mici.

Vezi website

MEDICOVER ROMANIA

PerVita acorda o reducere de 5% pentru toti abonatii Medicover, la toate produsele de pe site.

Vezi website

SANACAS

Sanacas, una dintre cele mai tinere si profesioniste echipe medicale, ofera o gama larga de servicii de ingrijire medicala la domiciliu. Sanacas este specializata in ingrijirea bolnavilor imobilizati, oferind  tratamente moderne pentru controlul si vindecarea plagilor cronice (escare, ulcere de gamba, ulcere varicoase, etc.) la dumneavoastra acasa, alaturi de o serie completa de tratamente medicale complementare. Serviciile se pot oferi inclusiv gratuit prin sistemul asigurarilor de sanatate.

Vezi weBsite