terapia-ranilor-cronice

Tratamentul ranilor cronice

PerVita va ofera toate produsele Paul Hartmann, companie Germana cu renume in domeniul tratamentului modern sau terapiei umede a plagilor.

Aceasta a devenit cea mai eficienta metoda de tratament in cazul ranilor care nu se vindeca sau a celor care se vindeca greu cum ar fii: escarele de decubit sau ulcerul de decubit, ulcerul de gamba sau ulcerul venosvaricos, complicatii aparute cel mai des in cazul bolnavilor imobilizati la pat, sau a celor cu diabet etc.

PerVita, in colaborare cu specialistii Hartmann, va ofera consiliere specializata cu privire la indicatiile si modul de folosire al pansamentelor moderne in vederea tratarii escarelor (tel. 031/808.35.80 sau 0740/21.46.47). Pervita nu ofera consultatii medicale si recomanda consultul medical obligatoriu.
Livrarea pansamentelor se face prin curier rapid in 24 de ore.

Prima faza a ranii – faza inflamatorie (exudativa sau de curatare) Faza a doua a ranii – faza de hemostaza Faza a treia a ranii – faza de cicatrizare

2 thoughts on “Tratamentul ranilor cronice

  1. vasile says:

    Cum pot trimite poza unei escare pentru a primii in sfat in legatura cu un tratament (folosesc de aprox. un an produse Hartmann pansamente, Atraumann Ag, saltea antiescara, et.). Din 5 escare initiale am ramas cu 2 care se vindeca greu, una la coccis alta la sold.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button